Joc ¿Qui vol un ministeri? [VAL]

15,00 €
Impuestos incluidos

¿QUÍ VOL UN MINISTERI? és el joc en el que podràs conseguir tindre una carrera política brillant, acumulant ministeris i més ministeris.

Cantidad
Disponible

 • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
 • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
 • Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

¿QUÍ VOL UN MINISTERI? és el joc en el que podràs conseguir tindre una carrera política brillant, acumulant ministeris i més ministeris.

Pero, ¿qué necessites per a obtindre eixes altes responsabilitats? Ni vocació de servici, ni demostrar responsabilitat, ni ser coherent, ni saber idiomes… ¡Només necessites Màsters de la Universitat Rey Campechano!

Conseguix la major cantitat de Màsters, els hages fet realment o no, i tindràs una gloriosa carrera política per davant. Si Cristi, Pabli i Carmeta ho han conseguit, ¿no vas a poder tu?

Contingut

 • 30 cartes de joc
 • 10 Carteres ministerials (Interior; Justícia; Defensa; Facenda; Foment; Educació, Cultura i Deport; Treball, Industria, Comerç i Turisme; Assunts Exteriors; Economia, i Sanitat).
 • 6 sobres de distint color
 • 120 billets de caraDuros (₡):
 • 18 de 1000 ₡
 • 42 de 500 ₡
 • 60 de 100 ₡
 • Manual d’instruccions

Regles del joc

Per a començar el joc, cada militant deu de triar un sobre de color (això del color és lo menys important si lo que vols és arribar a lo més alt). Repartiu-vos 8000 caraDuros a cadascú (aixina, perqué sí, sense recalificar res ni res): 3 billets de 1000₡, 7 de 500₡ i 15 de 100₡. Repartiu també dos cartes boca avall a cada jugador/a. No ensenyes a ningú eixes cartes, un polític dels que triumfen mai mostra les seues cartes.

Una volta fet tot lo anterior, poseu tres cartes boca avall en el mig de la taula, destapeu-ne 2, NOMÉS dos de les tres, i ¡que comence l’emoció! Cada aspirant al primer ministeri haurà de travessar per les cartes del mig. Per ad això, posarà els diners que crega convenients en el sobre i el deixarà damunt de la taula. Una vegada estiguen depositats els sobres de tots els jugadors, s’obriran. S’emportarà les cartes qui més caraDuros haja posat en el sobre. Els diners de la travessa guanyadora s’apartaran.
En cas d’empat entre varios aspirants, tornaran a pujar només ells per eixes cartes. Important, la puja tindrà que ser major a la feta anteriorment.

Continuarem en esta dinàmica fins a que no queden cartes o els aspirants estiguen tots arruïnats.

Guanyarà el Ministeri qui, al final de la partida, tinga més Màsters de la Universitat Rei Campechano. En cas d’empat, guanyarà qui tinga més punts de cursets.

Teniu 10 Ministeris a subastar, aixina que, ¡A vore qui serà capaç de tindre una carrera política fraudulenta més exitosa!

¿Quí guanya el joc? L’aspirant que tinga més ministeris, acabades les Carteres ministerials eixides a subasta (tampoc és tan difícil d’entendre, ¿no?)